En historias slut eller en sorgens dag.

Nu har den dagen kommit som jag trots allt visste skulle komma. De urklipp, bilder och den pokal som jag fick för tjugo år sedan har plockats ned. Det är alltså bästa fyran från Forsdalaskolan som det gäller.När den klassen lyckades vinna den riksomfattande turneringen obesegrade, var något helt fanbtastiskt. Efter att ha tränat laget hemma i mitt pingisrum i ett år var det en enorm känsla att stå där med klassen och vara sverigebäst. Men trots all glädje som den reasan fört med sig så skapades även avund. Tråkigt men så är livet, ibland är  det inte populärt att lyckas. I går pratade jag med en tf-rektor från Forsdalaskoln som tålmodigt och vänligt gärna tar emot det jag plockat ner. Så kanske när barnen till de aktuella spelarna snart dyker upp till skolan och känner igen sina föräldrar.Var väl inte helt oberörd när allr var nedplockat men allt får ett slut så småningom.

4 svar på ”En historias slut eller en sorgens dag.”

  1. Det var verkligen en rolig händelse och en otrolig prestation! Tänk så mycket glädje du spridit och så många framgångar du skördat! För alltid bästa Pingis-Nisse! <3!

  2. Ja, det är otroligt vad avund kan skapa smolk i glädjebägaren. Men du har verkligen åstadkommit något att vara stolt över! Så många unga som fått uppleva glädjen i bordtennis och framgångar. Tack vare din entusiasm. Kram till dig och Kerstin🤗.

Kommentarer är stängda.