Gropen.

Tyvärr bara att inse att jag hamnat ner i gropen igen.Till slut tog det stopp  i luftrören, med ökad andfåddhet och utan ork.Cortison från fredag till tisdag. Som vanligt så försvinner sömnen, för cortson har en uppiggande effekt. Så två dygn utan egentlig sömn samt timmar med envist hostande. Nu kan det bara bli bättre när jag får upp skräpet från luftrören.Ser lite ljus i tunneln för jag har ingen tanke på att ge upp. Som jag ser det är jag på väg upp ur gropen. Och det känns ju bra. Nästa natt börjar ju sömnen återvända och då känns det genast bättre.Så småningom kaske jag klarar av att gå100 meter.

Då är det att se fram emot oktober då jag får  börja reparera ögonen,om ca.95 dagar. Verkar långt borta men har ju överlevt mycket under de snart 86 åren jag levt, Jo visst  finns det nittio och hundraåringar som är pigga. Nu är det dags för en kur med natriumklorid alternativt combivent. Ha de bättre..

2 svar på ”Gropen.”

  1. Hej Nils, hoppas det går bra för dig och roligt att du är ibland oss ännu. Var och besökte mina föräldrar i Lycksele, på hemmet de bor på numera, under första juliveckan. Bodde i en stuga i Bratten. Åkte till ”Gammelhemet” och filmade lite från luften med en drönare. Jag tänkte på dig, men det blev inte av att jag hörde av mig tyvärr.

  2. Hej ”Pingis-Nisse” och jag hoppas VERKLIGEN att du klarar Dig upp från denna djupa grop innehållande många olika hälsoproblem!

    Otaliga Kryapådighälsningar från Pingis-Higge…!!

Kommentarer är stängda.