En bättre dag.

I dag har demonvärmen dämpats och det känns betydligt bättre. Har lyckats klippa gräs, till om med orkat med trimmern ett tag. Ser att på onsdag ska det vara plus 12 grader. Det är väl i underkant. Nu är det bara armarnas muskler somn ska få lie gymnastik. Medan jag väntar på lottoresutatet låter jag fantasin få lite spelrum. Tänk om jag blir miljonär i kväll. Men vid närmare eftertanke vad skulle jag med en miljon till. Kan inte köpa mig en frisk kropp eller min ungdom tillbaka. Det är så sant det som står i sången: När du går över floden går du ensam inga vänner följer dej rikedommar räknas ej när du går över floden lämnas allt. Så sant, allt inget räknas när du går över floden. Men vore ändå trevligt vinna något för det finns många i världen som behöver hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *