Kojdag.

I dag har vår herre välsgnat oss med en del mycket behövljgt regn.. En kojdag i skogen hände bara om det var kallare än trettio grader.Det vill säga under hela dagen. När vi körde virke med bandtrakor i guldgruvberget i två skift 04;00 till 20:00 var det minus trettrio både morgon o kväll en hel månad. Men  dagtid blia,. Mars och delar av april. En utvikning från ämnet. Det är bra med en vilodag i dag för fortfarand jagar cortisonet bort nattsömnen. Och idag var bara upp klockan 06:00 för Leo skulle hämtas i stan klockan 07:00.  Sen blir det diverse läkarbesök fyra gånger från den 25 juni till 1 juli. Så det gäller orka med det också. Känns som det är behov av en kanske sovstund. Har inte fått kontroll än på  bronkitbesvären. Men dag kvar på cortisonet och sen lite hostande med dubbelvikt högerben för andra ljumskbråcket är på väg. Ja det är jämna plågor men det som är svårast att stå ut med är när inte luften räcker till ,men har ju sett dom som har det värre så.nog kiagat för i dag.