Liten knuff.

Har nu i två dagar kämpat för att knuffa gränsen, att ge upp,bakåt.Gårdagen gick åt till att dammsuga fyra rum under mycket hostande. Men blev så klar så småningom med det planerade. I dag blev åka av på ågräsklipparen och det mycket rattande run´t träd buskar och på åversidan en del stenar som sticker  upp. Det är det jobbiga att ju mer jag rör armarna desto värre blir andfåddheten och i dag var det ju en värme som kan ta knäcken på en. Måndag var första dagen av cortisisonkuren.Hade ju glömt att den tar bort sömnen , det tog tio timmar innan det blev lite sömn så det var i stort morgon innan jag fick en liten blund. Nästa natt lite bättre så jag halverade vakenheten. Så förhoppningsvis så skall nästa natt bli ytterligare bättre. Jag får bli som trådbussarna i Stockholm på 60-talet, dom fick kraften uppitrån och det hoppas jag också kunna få.Så vill jag önska trevlig midsommar till alla som orkar läsa det jag skriver. . .

2 svar på ”Liten knuff.”

  1. Hoppas orken kommer, oavsett är du ju en krutgubbe som gör saker och inte bara lägger dig ner. Det är roligt att läsa det du skriver; fortsätt med det! 🙂 Glad Midsommar! Ps. Jag är gravid!

Kommentarer är stängda.