status quo.

I stort sett så är det så men trösten är ju att det kan bara bli lite bättre. Lite optimistiskt sett så kan jag väl känna en förbättring men marginellt. Problemet med cortisonkuren är ju att sömnen försämras, man upplever en falsk pigghetskänsla. Det är nog dags att införa att man får cortison t.ex. var tredje vecka regelbundet så förfallet inte hinner inträda.Men en natt till då blir väl sovandet lite mer normalt ett tag igen men det gäller att det slutar låta som om det fanns en säckpipa gömd in luftrören. Ser redan fram emot lördagsnatten, då kanske det återgår till det normala. Sen börjar det vara dags för lite träning för att orka med trappan till medicinmottagningen den första juni. På lördag kanske det blir lite tårta med folket utspridda i skogen runt Ponderosagrillen.  Bara dom närmsta och kära. Vi får väl se vad vädret bestämmer.

,

2 svar på ”status quo.”

Kommentarer är stängda.