19:e Maj.

Gårdagen var det dags för besök på lasarettet. Det var blodprov igen för att kolla viskositeten. Lite för trögflytande blod så dags att öka en halv tablett av det som populärt kallas råttgift. ( Varan ) Tog mig upp för trappen självmant och det var ju en liten framgång. Har ju vilat några dagar så det finns en liten aning ork. 27 maj dags för besök på vårdcentralen för spruta nummer 41, som betyder att prostatacancern hållits i schack i 10 år. Men alla biverkningar första åren försöker jag förtränga men å andra sidan är det ju historia. Efter vårdcentralen skall jag ta mig till Linsa optik. Mina ganska nya glasögon fungerar inte så bra längre. Tyvärr verkar det vara ögonen som förändras men det visar sig efter undersökning. I veckan är det ju städvecka så jag tar en brottningsmatch med dammsugarslangen. Köket avklarat före lunchen och det var över förväntan. Nåt rum till innan vila för det gäller att hushålla med den lilla kraftreserv som finns. Har lärt mig läxan att skynda långsamt.