15:e Maj.

Efter att ha vilat onsdag och torsdag trodde jag att det var klart att jobba på med rehab. Men oj vad jag bedrog mig. Att återhämta sig går betydligt långsammare, klart är ju att det har med ålder att göra. Hur som helst så morskade jag till mig och tänkte på fredag kan jag väl åtminstone byta till sommardäck på jettan. Lyckades ju till slut med det blev mycket krypande på knän. Hade ju glömt knäskydden på jobbet men som tur var så var det gräsmattan som är betydligt mjukare än betong. Blev ju faktiskt klar men mitt största problem är att ta sig upp i stående.Förstår inte riktigt att det är så svårt men får väl krypa tills jag hittar något att hjälpa till med. I dag lördag blir det äntligen av att fara en sväng till återvinningen och sedan städa bort vinterdäck och domkraft sen blir det nog vila. Kanske lite trappträning för på måndag hägrar ett besök på lassa för blodprov.