Besvikelse.

Fastän man kan lika väl säga oförstånd eller dåligt omdöme.Efter att ha börjat lugnt med träningen så efter en vecka var jag uppe i rätt mängd träningar. Men hade nog gått lite för snabbt med ökningen för i morse när jag vaknade sa hela kroppen nej. Det var bara att inse fakta att en utgammal kropp behöver mycket längre tid att återhämta sig. Så det får bli två dagars vila, möjligen någon kortare lätt promenad. Hälsat på gamla jettan i dag som var helt strömlös. Har laddat upp så jag kunde köra upp till övre ingången för i morgon måste vi till returbaljorna för, papper och kartong samt glas plåt och plast. I övrigt blir det bara vila.

Ett svar på ”Besvikelse.”

  1. Jag kämner igen din attityd till fysiska ingrepp. Så nej till rep av mina utslitna höftproteser för 2 år sedan då återhämtningen skulle bli 6-10 månader vilket jag inte kände för. Har i stället i samråd med kiropraktor kört ett träningsprogram som jag genomfört helt enligt upplägget. Kan nu promnera i 30 – 45 minuter dock helst med stavar. Så en fråga: vilket år vann Örån SM här i Norrköping?

Kommentarer är stängda.