Helgvädret.

Ja vad skall man säga? Det är inte ett väder som inbjuder till utevistelse. Mulet några plusgrader och en pinande nord/nordvästlig vind. Tydligen skall maj gå med kyligt väder men då blir det grillsol i juni, om gamla märken håller fortfarande. Men i stället för att vara ute i kylan kan an ju ägna tiden åt annan träning. Man kan träna muskler i vrister vader lår och till och med rumpan man sitter på. Har fått tips från en god vän som sitter i samma rangliga båt. Men man får lov att börja lite försiktigt för träningsvärk är inte att leka med. Får man tid över kan man ju alltid fundera över vart vårt samhälle är på väg. För mig som vuxit upp på 1930-talet var den tiden rena stenåldern. Under åren som gått har vårt samhälle blivit högteknologiskt. ´Blir strömmen borta ett antal timmar då stannar det mesta värmen, vattnet mm. I bushen där jag växte upp kunde sånt inte hända. Elströmmen kom en bra bit IN på 1940-talet utan vi bar in vårt vatten till folk och fä och allt gick sin gilla gång.Men det mesta är ju historia nu och det är väl bra på sitt sätt. Men ack så sårbart samhället är i dag.