Den tunga vägen tillbaka.

Börjar detta avsnitt med tanke på min mor , som lämnade oss 1984. Mor var alltid noga med att jag skulle läsa min kvällsbön: Gud som haver barnen kär….. Det var inget problem med det men tiden gick och arbetslivet tog mycket av min tid. Så min kvällsbön började komma i andra hand. När sjukdomar och besvärligheter började samlas på hög insåg jag att det var dags att ta tillbaka kvällsbönen. Nu är det till stor lättnad att varje kväll få dela med sig av bekymren.
Men nu börjar en tung väg tillbaka, känns inte som att börja från noll utan från en massa minus. Eftersom jag under sista månaden i stort helt gett upp så förstår jag att en ny chans tilldelats mig.
I dag vågade jag mig på att ta mig till med. mottagningen en våning upp  med många trappsteg. Jo visst finns det hiss men det ger ingen större träning. Ja, det var början på maj månad måndag den fjärde.

Ett svar på ”Den tunga vägen tillbaka.”

Kommentarer är stängda.