Sextiofemton års kalas.

I dag var min kära hustru och jag inbjudna att förgylla Arnolds födelsedag. I byn bortom bergen, Rödingträsk , närmare bestämt ormnäset. Där hade hans dotter och måg ordnat en riktigt trevlig sammankomst. Fick även träffa relativt nyinflyttade bybor och del semesterfirarare som har sina rötter i den stenhårda kronoparksjorden.
Under festens gång inser jag att i en del släkten känner jag minst fyra generationer.  I jubilarens fall kan jag till och med räkna upp fem släktled.
Det kan bara betyda att, ……ja kanske att minnet är gott. Hur som helst, en mycket trevlig sammankomst.

Ett svar på ”Sextiofemton års kalas.”

  1. Det var trevligt att sammanstråla på Arnold’s kalas, nu fick man ju äntligen träffa Pingis-Nisse. Nu har vi bott ensamma i byn ”bortom bergen” i 2 hela år, lille Vincent som ju är den förste på 61 år av bofast folk som fötts här, är nu 5 mån och tycker att det är lite väl kallt och omodernt att bo såhär lantligt. Vi råkas nog här igen, men då bor vi här endast på helgerna framledes. Ett äventyr har det varit, på alla sätt. Hoppas att du mår bra. Hälsningar Maha, Pontus, Vincent och vovven Kaiser af Rödingträsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *