All vår början bliver svår.

Så var första dagen avklarad. Första dagen av mitt nya liv. Nej, så dramatiskt är det nu inte. Läkaren sade som så att om jag skulle kunna bygga upp lite muskler så skulle syresättningen fungera bättre. Flimret har lugnat ner sig lite, det har jag också märkt. Men det är den hemska andfåddheten som plågar mig. Har i kväll varit ute och försökt att motionera lite. Började med 550 meter.Låter ynkligt lite med avspeglar ju mitt konditionsläge. Skall också försöka bli av med en del överflödskilon.
Började i morse med att köra dammsugar på hela övervåningen, sedan gräsklippning. Visserligen med åkklippare, men det gäller ju att hålla sig kvar på maskinen. De muskler jag en gång hade hänger som blött hushållspapper på armar och ben. Ja, så illa är det. Får väl plocka fram envisheten som finns i generna.
Gårdagens äventyr på lasarettet tog lite musten ur mig.