Posthantering.

I mitt tycke så var det en icke snabb hantering* av ett postpaket 26cm x 16 cm x 3 cm. Ett så litet paket kunde nog ha slunkit ned i brevlådan. Men det var ju skickat som paket. Hur som helst så anlände paketet till Lycksele tisdag 25/7 kl.07:45.  14:09 till utlämningsstället. Och så fick jag SMS om att hämta. Det tog alltså 6 timmar och 47 min att distribuera ett paket inom staden. Men staden är stor och det finns 2 utlämningsställen.
Och så massvis med företag så det  är väl den tid det tar. Hade följt paketet från det sändes från Clas i Insjön via Örebro. Men är ändå nöjd med takten på frakten till Lycksele. Var halva dagen i staden den 25/7, visste ju att paketet kommit tidigt, men hann åka hem innan SMS:et kommit. Så nu får det bli en annan dag och en extraresa på 4 mil.

* Har förmodligen inte förstått hur mycken tidskrävande hantering det är vid slutstationen.