En dags utflykt.

Våra bekanta från Tyresö; Lars Anders och Birgitta, hälsar just nu på hos oss. I dag har vi tillsammans med dom och gamla Jettan varit på en rundtur ute i bushen. Det ställe där mina rötter rycktes upp helt burdust. Där träffade vi en del trevliga människor. Dels ett par Värmlänningar samt pojkarna som har sommarstället där. Mycket trevliga personer allihopa. Nästa ställe vi besökte var Rödingåsen, till minne av moster/morbror. Sedan blev det genvägen till den högt och vackert belägna byn Hornmyr i Stöttingfjällsområdet. Fint att se att det fortfarande finns en del bofasta kvar i byn.
Så började fikasuget göra sig påmint, så det blev paus på en skogsbilväg i Hornmyrliden. Med goda smörgåsar och kaffe/the.

P7140001P7140001-001P7140003

Väl hemkomna bjöd Lars Anders och Birgitta på en god middag i sin fina husbil.