Väntans timmar.

I dag är det en sådan dag jag väntar på något bra och så något som jag inte vet om det är bra eller dåligt.. Barnbarnen som bor i staden, har jag lovat att bjuda på hemgjord palt i eftermiddag. Det är det som är det bra. Sedan väntar jag att cancersjuksköterskan skall ringa(13:10) och meddela resultatet av de prover som tas två gånger per år. Just i dag känns det som om beskeden kan bli negativa. Flimret bråkar lite extra, vädret är tråkigt,några plusgrader och har varit lite lätt snöfall. Samt en pinande kall vind från N/NV. Det känns tråkigt just nu men det kan ju ändras. Har också plågats av biverkningarna av tremånaders sprutorna i sex år. Känns ibland som om man behöver “gnälla” lite.  Men kanske dumt att klaga ,det kunde vara mycket värre. Det inser jag nog trots allt.
Nu har samtalet kommit, alla prover var bra så vår Herre håller nog ett öga på mig.

 

2016-05-18