Motgångar är till för att övervinnas.

Onsdag den 19 augusti 2015 började väl bra. Men sedan fram emot lunchtid skulle jag snabbkolla bromsarna på gamla Jettan. Det är dags nästa vecka att fara till bilprovningen. Det var då motgångarna började. Luftnippeln vänster bak gav upp. Ingen fara tänkte jag. Det finns nya hjulcylindrar på Mekonomen. Innan jag åkte in till stan så skulle jag skruva loss den gamla cylindern. Men där hade en av bultarna gett upp. In till stan, köpa cylinder och nya bultar samt en lagom huggmejsel. Snart var cylindern bytt men när trumman skulle på gjorde den motstånd. Fick på den en gång men nånting gick fel så fjädern som håller bromsbacken hade lossnat. Fick loss trumman igen, men då insåg jag min begränsning. Så nu väntar jag på hemtjänsten. tur att det finns hjälp att få när tummen sitter lite fel.  Fortsättning följer…..