Tjernobyl i bibeln.

Hittade ett tidningsurklipp från VK 17 nov.1986. Där citeras en en bibeltext från Johannes uppenbarelsebok. Där berättas hur en brinnande stjärna, med namnet malört,  slår ned på jorden och förgiftar vattendragen.
Gråbo, en av våra vanligaste malörtsväxter, heter på ryska Tjernobylnik ( den lilla tjernobyl)
Och stjärnans namn var malört. Den som nu vill läsa själva så finns texten i Uppenbarelsebokens åttonde kapitel verserna 10 och 11,
Faktiskt intressant.
En annan intressant sak är från kapitel 13 verserna 16 och 17. Där skrivs om hur det (vilddjuret) förmår alla att låta giva sig ett märke på högra handen eller pannan.  Det förekommer ju redan. Den som nu tvivlar borde läsa dessa korta stycken för att själva bilda sig en egen uppfattning.
Och detta med EU, den som slutligen skall styra detta, Vill inte ens tänka tanken vem han har som bundsförvant.

Ett svar på ”Tjernobyl i bibeln.”

  1. Verkligen intressant. Har hört om detta tidigare, men det är bra med en liten påminnelse. Svårt är det förstås att veta exakt vad som kommer att hända framöver och det behövs mycket studerande av skriften och visdom för att förstå.

Kommentarer är stängda.