Barnbarnsbesök.

Fredag var det dags för ett besök av barnbarnen som bor i staden närmast och övernattning ingick i besöket. Alltid trevligt med sådana besök. Kommande tisdag anländer barnbarnet som bor i huvudstaden. Skall bli verkligen trevligt det med.
Nåväl, i går kväll när sängplatserna fördelades föll på min lott att sova i en bäddsoffa som för all del är skön att sitta i.. Men efter att ha legat en stund insåg jag att fjädringen var lika obefintlig som i det raggarfordon jag använde 1949 i höstmörkret efter grusväg.
Nämligen en hästdragen järnhjulslastvagn. Hur som helst så har jag tydligen överlevt natten, om det nu inte är så att “jag går igen”.
Plågad av hettan från min egen lilla kärnreaktor ( behandling) så är jag verkligen tacksam för den nordvästliga vind som råder i dag och ger avkylning.
Barnbarnen är pigga som mörtar och klipper och klistrar som,… ja alla vet ju vem.
P7040001

Som synes så är det full fart på Agnes och Arvid.
Skolfoto 2009 Porträtt 600
Joar, som kommer på tisdag.

04 07 2015