Många många minnen.

När man kommer så här långt i livet blir det ibland så att minnena väller över en. För ett par dagar sedan städade jag det som en gång var ett välkänt pingisrum där många stjärnor fostrats. Eftersom väggarna är fulla av urklipp med referat från tävlingar så är det lätt att bli sittande och drömma sig tillbaka. Det är ändå mycket fler än hundra ungdomar som tränats hos mig. några så lång tid som fem år, andra ett år eller mer. Några et antal  månader. Hur som helst var det en fantastisk tid, och när många presterade fina resultat så var det givetvis ändå mycket trevligare. Men tider går och numera när jag ser gamla elever så har dom hunnit långt i familjebildning. Men jag lever ändå gott på mina minnen och så har jag ju barnbarn som hälsar på och det är alltid trevligt. Väntar nu på det barnbarn som bor längst bort och snart skall komma och vara en vecka här. Det blir fint, det ser jag verkligen fram emot.

SAVE0049

Fosdalaskolans “bästa fyra” som blev Svenska mästare för klasslag år 2000. En fantastisk helg i Jakobsberg

P6250006-001

Denna bild visar tvillingarna Jonsson i SM final, med på bilden finns även Västerbottens flicklag som blev Svenska mästare efter en oförglömlig helg i Njurunda (Sundsvall) 1987. Skulle kunna skriva hur många sidor som helst för pingisepoken varade mer än 25 år men det får räcka nu.
SAVE0064

Här är barnbarnet som snart skall komma.