Än finns det hopp.

Det är nu mer än 5 månader sedan jag skrev något på bloggen. Det är snart så att det börjar komma kondoleanser, det betyder att många frågat varför kommer inget nytt på bloggen. Det är inte hälsans* fel utan för mycket tid har spenderats på det kanske lite tvivelaktiga forum som heter FB. Det man skriver där är bara en dagslända, försvinner så fort det är skrivet.
Hur som helst jobbar jag på ett beslut att återuppta bloggskrivandet.
I dag har vi haft besök av en person som jag knappt sett förut men haft kontakt med via bloggen. Besökaren var en f.d. Knaftenbo som hamnat som många andra i förskingringen. Det var alltså Rakels och Olovs (han på tv-masten)grabb som besökte hembyn. Numera boende på någon ö på västkusten. Några timmars samvaro där vi fick höra lite av hans “livs historia”om hur han arbetat sig ner genom landet.
Ja, det får räcka med detta, vill inte riskera skrivkramp i pekfingret. Kan konstatera att det regnar och det är ju av tradition “bra för pären”.

P6240004

Besökaren.