En annan dag.

I morse kändes det som det var en uppförsbacke på minst 70 grader. Tog det lugnt, vilade och såg “hen till gården”. Hade ju vikt denna dag till att baka kanelbullar/kardemummabullar.  Min kära hustru hade i går inhandlat solhavre, smör, jäst och kardemumma.
Så när klockan närmade sig halvtvå morskade jag upp mej och började förberedelserna. Tog det i lagom takt så i kväll vid sjutiden ungefär så var bullarna svalnade och paketerade. Plåtarna och alla andra redskap diskade och bortplockade, med andra ord väl bortstädat. hann ju naturligtvis med att smaka dels på degen och dom färdiga bullarna. Har både kanel och nykrossad kardemumma. Och nog smakade bullarna mumma alltid. Och själv känns det bättre än i morse.Det är nog bra att pyssla med något.

PA160001

Glömde fota innan paketering.