Ebolasmittan.

Forskare är säkra på att smittan skall nå Europa redan i oktober. Sjukdomsfall finns i Norge, Spanien samt dessutom USA och något fler land. Det är ju en bedrövelse att det skall vara så svårt att stoppa flygningar/resor till den drabbade kontinenten tills utbrottet ebbat ut. Det borde väl inte vara så svårt att regeringarna i dom ännu “"friska” länderna att bestämma detta. Eller är det flygbolagen/reseföretagen som måste tjäna pengar varje dag med liv som insats.  

Ett svar på ”Ebolasmittan.”

  1. Hörde på TV att det är en sjukdom som slår ut immunförsvaret och olika organ i kroppen, som lever, hjärta eller hjärna. Ca 50% av de som drabbas dör på kuppen. Undrar om det går att isolera oss idag i den globala värld som råder nu? Hade den rika västvärlden drabbats först hade vaccin kanske redan varit framme.

Kommentarer är stängda.