Slutavverkat—- absolut sant.

Hade nog trott att det var färdigt avverkat för i år. Men det har varit snudd på orkanvindar i dag. Så de träd som var kvar efter Tores väg började luta betänkligt.
P9290005

Som syns på bilden så kunde det vara riskabelt för både människor och fordon.
P9290009

Med kort varsel ryckte ´huggargänget in. D.V.S. grannarna. Snabbt var allt jämnat med marken så nu återstår att frakta bort återstående mängd av ris och stockar. Det är smärtsamt att inte längre klara sådana saker som man klarat förr. Men tidens tand gnager hårt på mej just nu. Efter en dålig natt följde en dag med mycket förmaksflimmer. Men kanske nästa natt blir rik på sömn.
Skall ju in på lassa för service torsdag denna vecka. Mitt hopp står nu till de eventuella medicinska justeringar som förhoppningsvis finns. Om inte så får jag nöja mig med nuvarande tillstånd och säga som jag brukar: Det kunde varit värre.
P9290006