Jämna plågor fortfarande.

Nu har sommaren svunnit och läget är i stort sett som tidigare. Det har varit täta besök på vårdcentral och lasarett. Flimret som är största boven vägrar att släppa taget. Konverteringsgänget har väl lite gett upp så flimret hålls någorlunda på en dräglig nivå men med tabletter. Ja, vad har man egentligen att välja på? I går var det EKG och PK-kontroll och i eftermiddag skall en Överläkare ringa och analysera resultaten. Då får jag ju tillfälle att ha synpunkter och önskningar.
Sommarens ljuspunkt var när min gamla WV-Jetta (över50000mil) klarade besiktningen utan problem. Även kära hustruns SAAB 900 årgång 1985 klarade sig genom- och är veteran vid årsskiftet.
Visst finns det fler och bättre ljuspunkter, barnbarnen hälsar på ibland. Sonen med familj var hemma i somras, mycket trevligt. Dessutom gjorde dom ett jättejobb och demonterade den trädkoja som jag med mycket möda en gång byggde till våra barn.
Tidens tand hade börjat gnaga även på den så den började bli en olycksfallsrisk.
Nu stundar ju snart vinter och det som följer med detta. Har väl förhoppning att klara vintern. Det enda jag behöver göra utöver att betala räkningar är att köra snöslungan, kärra in ved och elda. Det borde rimligen gå bra, om inte ?
Har försummat bloggen en längre tid mest beroende på att Facebook tagit min tid. Skall försöka bättra mig.
Så kära vänner, hav tålamod.

Ett svar på ”Jämna plågor fortfarande.”

  1. Hej Nils, roligt att du verkar vara på banan. Jag önskar verkligen att du kommer tillrätta med dina problem med hjärtat.

Kommentarer är stängda.