När nöden är som störst är hjälpen som närmast!

Ett  gammalt ordspråk som har blivit tämligen uppenbart för mig. Som syns på bilder som kommer har det ju varit kaotiskt på vår tomt efter stormen i november 2013. Men tack vare fantastiska grannar på både över/nedre sida av huset så har alla rotvältor och stenar försvunnit som gen ett trollslag. Ett tack känns så futtigt på något sätt men jag är helt överväldigad. Stort tack till alla inblandade.
PB200005-001

P6100007

PB170011

P6100010

Som synes på bilderna är det stor skillnad. Lite matjord och finputs närmast bron så är det klart.

Ett svar på ”När nöden är som störst är hjälpen som närmast!”

  1. Kära Nisse och Kerstin! Det var så trevligt och fint att träffa er igen!!! Ni är lika underbara som alltid! Tärnakaka, ägg och chokladen satt fint till frukost och höll mig mätt långt inpå dagen- mmm! Nu sitter jag på tåget tillbaks till Skåne. Håll er krya på det stora taget och hoppas ses snart igen! Vi skrivs om inte annat. Många kramar! <3 /Tvil

Kommentarer är stängda.