Teknikaliteter.

Ja  skruva isär kan man alltid klara av, men men men. Det isärskruvad skall sedan monteras ihop. Oj oj oj vilken frestelse. Tur att jag inte svär eller säger fula ord. När det tar emot är det bara skratta åt hur det kan vrånges.
I dag var jag så morsk att jag tog isär duschkabinen delvis. Kabinen är bättre ä badkar för man skvalpar inte i begagnat vatten, det måste ju alltid till en dusch innan man kliver upp ur karet. Tviarbete sålunda. Men ur hygienisk synpunkt är ju badkaret att föredra, framförallt ur rengöringssynpunkt.
Börjad dagen med ett PK-prov, var hem vid niotiden. Optimistiskt så började jag ta loss skjutdörrarna. Den konstruktion som är inbjuder till smutssamling. Tur att det bara var jag själv hemma som såg eländet. Fick även med västra duschväggen, liksom en bonus. Hade införskaffat avkalkning. En liten och dyr flaska som doftade gott. Så småningom hade jag skurat alla lösa delar. Men så dags för montering. Det var då jag insåg att det var säkrast att invänta kära hustruns hemkomst. Ja, hur som helst så hopade sig problemen. Vissa delar skulle in före andra och det var svårt att minnas hur det var när jag började ta i sär. Vänstra hörnstolpen ville inte inta sitt rätta läge.Men efter många prövningar kom vi på rätt ordning. Ved 17-tiden var det färdigskruvat men då hade jag haft paus mitt på dagen och sett hem till gården. Resten av kabinen rengjordes sedan på plats.
P5120005

P5120007