Äntligen—- en ljuspunkt.

Torsdag fick jag en telefontid hos den läkare som ordinerat cordarone.  Ett tablett som håller bort flimret. Efter 5 veckor började biverkningarna göra sig gällande.  Till slut mådde jag så pyton att jag kände, detta klarar jag inte. När jag berättade om alla problem sade läkaren, sluta med cordarone direkt. Nu tar det ju en långt innan depån i kroppen är helt tömd. Men på rätt väg i alla fall. 66 tabletter a 200 mg har förbrukats.  Det verkar som denna tablett har mest biverkningar  av alla som finns i FASS.  Nå, finns det någon ersättning? Tyvärr inte, när man har ett gammalt hjärta så finns bara  ett alternativ.  Om jag haft ett ung hjärta så finns flera alternativ. Men det är ju inte tvärbytt. Kanske kommer flimret tillbaka fort, kanske inte. Men det tar jag då.
Så är läget nu.