Testet.

Var ute lite drygt en timme. Kapade  lite ved som var för lång för kaminen. Klöv  några klabbar också. Kändes betydligt bättre, tack vare flimmerkontrollen och minskad infektion så blir ju andfåddheten mindre. Kunde även dra in en kärra ved den lång vägen utan att stanna och flåsa. Sammantaget en klar förbättring men den kondition jag haft har ju farit all världens väg efter flera år av op. och elände. Sen är jag ju inte någon ungdom längre även om jag ibland tror. Nu återstår PK-kontroller varje vecka. Sedan var tredje månad lever/sköldkörtelkontroll.  För de piller  som fixar flimret är inte direkt så snälla. Men när man hamnat så här har man inte direkt så mång valmöjligheter. Med andra ord så är det bara att gilla läget eller låta bli.

Ett svar på ”Testet.”

 1. Hej Nils!

  Du är verkligen tapper! Det var roligt att läsa att Du känner Dig bättre. Vi har tänkt på Dig. Du kanske kände av det också! Healing via datorn och tanken!

  Ta det nu lugnt. Lyssna på kroppen!

  I dag snöar det lite här nere i Tyresö. Det blev bakslag på den tidiga våren. Men om en månad så borde det bli varmt igen.

  Vi eldar dagligen i den vattenmantlade kaminen. Det går åt ca 2 banankartonger med ved varje dag. Vi eldar från ca 09 till 24. Kaminen producerar varmvatten till både radiatorerna och tappvarmvatten. Sedan vi bytte från direktverkande el till bergvärme och inkopplad vattenmantlad kamin har vår totalförbrukning av el gått ned från 30 000 kWh till 15 000 kWh. En halvering alltså!

  Ryggkliaren ligger framme på badrumsbordet och används flitigt.

  Sköt om Dig, så sköter vi om oss också!

  Många kramar
  från
  Birgitta o Lars-Anders

Kommentarer är stängda.