Kortvarig glädje.

Gårdagens Elkonvertering fungerade bra—- Till i morse 06:30. Då var jag tillbaka i det envisa flimret och flåsandet. Åkte in till lassa, akuten, och visst var det så att det blivit återfall. Men trots allt känns det lite lättare när man får veta vad problemet är. Blev hemskickad med en hälsning från El-läkaren att jag skulle ta mina dundertabletter idag samt återkomma fastande på lördagsmorgon för en ny konv. Meningen är ju att dessa tabletter + elstöt skall få flimret att hålla sig i schack. Ja, må det lyckas för högen med klabbar blir ju inte mindre och så är det så ofantligt roligt att var på vedbacken och klyva ved.
Börjar bli en viss vana detta att besöka lassa. Men alla ärt så oerhört snälla och vänliga. Nu få jag be vår herre om ytterligare hjälp, om jag nu gjort mig förtjänt av detta.