Så var det gjort.

Tidigt in till lassa, och fastande, för i dag skulle det ske. Efter att PK-värdet varit till belåtenhet skulle sålunda en elkonvertering ske.
Ungefär vid halv tio sänktes jag ned i sömnens rike. Hade naturligtvis bett många böner om att läkarvetenskapen skulle få lyckas.
Resultatet? Ja, när jag så småningom släpptes ut från IVA så tickade tydligen hjärtat som det var tänkt. Min kära hustru som höll mig sällskap i dag skjutsade mig hem. Hemkommen  blev det en lång eftermiddag i sömnens rike. För trots att behandlingen görs när jag sover så känns det verkligen i kroppen att det varit en ordentlig påfrestning. Hur som helst så har jag inte testat speciellt mycket att röra mig. Är väl kanske rädd för att det ända skall vara som förut. Men det är ju en dag i morgon också. Som extra hjälp att hålla flimret borta fick jag utskrivet ett recept på riktiga dundertabletter. Så pass att PK måste kollas varje vecka samt vissa andra prover 4 gånger årligen. Detta för att hålla koll på eventuella biverkningar.
Men ett är ju säkert att man blir verkligen väl omhändertagen. Och jag litar på läkarvetenskapen och att dom får den hjälp dom behöver för att lyckas. Dom närmaste dagarna får ju visa om det blev ett positivt resultat.