Länge sedan sist.

Det är tyvärr så att förmaksflimret är det som styr min dagliga tillvaro.  För några veckor sedan fick jag en elk. som inte gav något resultat. Skulle få en ny senare men då var pk-värdet fel. Så nu dröjer det ytterligare några veckor. Alternativet är att åka in via akuten(om det blir för jobbigt) bli inlagd några dagar för tester med mediciner. Men det känns som absolut sista chansen. Försöker att stå ut med denna häftiga andfåddhet. Det är ju BARA att förflytta sig tillräckligt långsamt. Snigeln kommer ju också fram och den rör sig ju verkligt långsamt. Försöker vara ute på vedbacken och klyva lite ved. Fick ju många stora träd omkullvräkta under storm. Är ute någon timme då och då. Har snart anpassat farten efter förmågan.
P2100009

P2130012

Den lilla klyven är fantastisk.

Ett svar på ”Länge sedan sist.”

Kommentarer är stängda.