Snart ser jag slutet…

..det är inte så illa som det låter. Men en dags jobb kvar, kanske med lite hjälp, då är alla jättekvistar, allt ris och alla extra stammar som fanns på tallen bortforslade. Kvar är då huvudstammen på tallen.  meter lång och med en diameter av 1 meter(100 cm) en otrolig klump med en ändå värre rotvälta. Men i morgon så skall jag besöka min husläkare. Skulle behöva en ny högerfot. Hoppas att dom har en på lagret, en höger alltså, för det vore inte kul med 2 vänsterfötter.
PB260030

Så ser det ut i dag att jämföra med bilden från den 19:e nov.
PB170001

PB250024

Så här många extra stammar fanns från ca. 5 meters höjd.

Ett svar på ”Snart ser jag slutet…”

  1. Hej Nisse! Kunde Natalia få fram nån ny högerfot till dig? 😉 Jag var en sväng på Ica igår och hörde av Janne att strömmen varit borta ett tag även igår? Inte lika långvarigt denna gång hoppas jag.

Kommentarer är stängda.