Kupans julbasar.

Tog en tur in till staden för att kolla in julbasaren, men fram för allt att lyssna till Donald Paulsson och hans eminenta band. Låtar bl.a. som Pärleporten, Vikingarnas bästa samt barnatro. En  musikstund vi tre olika tidpunkter. Mycket trevligt.
Full fart på försäljningen också och det var fullt surr från alla arbetsbin. Bidrottningen var tyvärr indisponerad, hade nyss kommit hem från NUS efter batteribyte.
PB160007

Kapellmästaren med alla tillbehör för att få till en välljudande orkester.

PB160001

Publikvimmel.

PB160002

Mera vimmel.

PB160004

Gamle(förre) vaktis njöt i fulla drag av musiken.
PB160001-001

När jag ändå var in till staden passade jag på att skaffa de ingredienser som fattades för mitt i tiden närliggande kakbak, för att kunna bjuda gäster på hembakt till julen.  Minst sex olika sorter till att börja med. Sedan blir det väl kanelbullar, samt tärnakaka som barnbarnet från Lidingö gillar.