Idétorka eller?

Upptäcker att det har gått i det närmaste en månad sedan sista inlägget på min blogg. Tyvärr har väl allt för mycket energi lagts på det “flyktiga” facebook.  Där kan man läsa mycket om andra människor, saker som dom egentligen borde hålla för sig själva. Men ordet är ju fritt och man har ju valet att låta bli att läsa.
I dag är det ett sådant eländigt surväder, dimma och lite duggregn samt någon plusgrad. Men å andra sidan så hinner vi nog ha nog med kyla. På skivtallriken snurrar skivor men Roland Cedermark. Blir man inte pigg av att lyssna på dom då är det trögt. Och i dag är det en sådan här dag då det känns riktigt trögt. Och i morgon väntar ett besök hos tandläkaren, men det blir man snarare glad utav. För jag har haft förmånen av att behandlas av ett fantastiskt bra och trevligt team på FTV.
Funderar på att kanske gå ut till bandsågen och såga till en eller flera julbockar. Materialen finns likaså färgen. Men det krävs en hel del energi och mycket slipande och putsande för att tillverka sådana saker.
PC090004
Så skall dom se ut, det lager jag en gång hade är helt tomt så det är nog dags att fylla på eller?

Avslutar med en bild av det hus där jag bodde som anställd dräng. Jobbade för 90 öre i timmen ungefär. Men det är ju klart att jobbar man 10 timmar om dagen 7 dagar i veckan så blir det ju en hygglig månadslön. Men å andra sidan så var detta 1949.
Men tiderna förändras ju och det är väl oftast till det bättre. Förr skulle man ju visa vad man kunde och sedan diskutera lön. I dag ser man ibland att det ställs höga krav innan kunnandet visats. Ja, ja man skall nog inte bekymra sig. Man är nöjd med pensionen även om den naggas i kanten varje år. Det som kanske är lite svårt att ta in är att en pensionär skattar ordentligt medan dom som har bra lön har jobbskatteavdrag. Undrar om det är ett sätt att “köpa” röster?

Nej, det blev ingen bild för den är nog ute i cyberrymden.

Ett svar på ”Idétorka eller?”

Kommentarer är stängda.