Balanstest- Fallint.

Var på tandläkarbesök på Lasarettet och passerade då centralhallen. Såg att det var något jippoliknande och jag är ju nyfiken så jag kollade. Det var två trevliga flickor som bjöd på karameller. Nåväl, det ingick en test på hur bra eller dålig balans man har.
Stå på ett ben och blunda är inte enkelt.  Testade att stå på benet med nytt knä och sedan blunda. Knappt mätbart i tid, måste nog reklamera det nya knäet kanske. Inser nu att det jag tänkt göra, alltså träna balans, är dags att börja med.
Fick lite klistermärken till min gamla jetta,
PA020005

Får väl köra omkring och göra reklam för kampanjen.  Den som är intresserad kan läsa:  www.fallint.se
Man kan även gå in på: www.regionvasterbotten.se  Det är nog en penningbesparande ide om man kan minska fallolyckor, framförallt bland äldre som jag till exempel. Man tycks ju inte vara klomrut tills man ligger där.
PA020004

Monteringen av märkena övervakades av Kristina  som även fotade i reklamsyfte. En trevlig flicka från hockeystaden  Skellefteå.
Och ni skulle sett hennes ögon. Dom såg ut som små hockeypuckar!!

Ett svar på ”Balanstest- Fallint.”

  1. Hej Nils!
    Så trevlig att träffa dig i vår monter och jag hoppas att vi kunde inspirera dig till att träna extra mycket på balansen. Vi har en twitter där jag har skrivit om din blogg. Du kan gå in och söka på Fallint! så hittar du det säkert.
    Idag ska vi träffa patienter, anhöriga och personal på Skellefteå lasarett och jag tror att det kommer att bli lika roligt som i Lycksele.
    Ha en riktigt bra dag du med!
    //Kristina

Kommentarer är stängda.