Repris.

P9180003
P9180005

Måsta prova en omgång bröd till. Det där med gräddningen är ganska exakt ungefär på 10 sekunder när. 5 minuter var för lite och 5,5 på gränsen för mycket. Sedan skulle jag nog vilja baka lite tunnare kakor men tjockleken på linfröna bidrar ju till att hålla upp tjockleken. Skulle väl kunna ta krossade linfrön nästa gång. Hade ökat dillkryddorna med en halv matsked vilket nog förbättrar smaken. En halv deciliter västerbottensost likaså. Men det är fantastiskt goda kakor som är bra att tugga på när jag ändå måste upp för avsvalning nattetid. Dom går faktiskt bra att äta  utan smör och ost på.
Utveckling av bak/gräddningsteknik kommer att utvecklas efterhand när dom här 67 kakorna är slut.
P9180004

Jörgens barndomsvän tog igen sig på soffan medan jag bakade.

Ett svar på ”Repris.”

  1. De var otroligt goda! Något jag måste prova att baka hemma! Jag har ju dock inte samma bakutrustning, så man kan ju bara hoppas att resultatet blir lika bra…

Kommentarer är stängda.