Kan en dator göra fel?

Måndag morgon var ett besök inbokat på vår vårdcentral.  Anlände i god tid och gick till “luckan”. visade leg och anmälde min närvaro. Ett rent rutinbesök för kontroll av håbeet. Blev hänvisad en trappa upp till distriktssköterskor. Nej tyckte jag, brukar alltid ta blodprovet på labbet. Nej, i dag skall du upp blev svaret. Argumenterade allt vad jag kunde men blev till slut tvungen att gå en trappa upp. När jag kom upp undrade en sköterska, skall du byta katet? Nej, har ingen sådan och skall inte hellre ha en. Jo men datorn tycker att du skall göra det. Nåväl, det redde ut sig till slut och jag fick mitt blodprov taget av labbet till slut.
Men frågan kvarstår fortfarande om det var datorn som hade tänkt till en gång för mycket, eller?Var det den som blandat till det eller? Man kan bara undra. I alla fall tycker jag att det var ganska komiskt.