Bär iväg till bär.

I snudd på övermod så tänkte jag att plocka lingon, nära vägen och på fast mark borde nog gå bra. For upp till  “Kvarnhea”efter Olofs väg. Kändes bra till att börja med men efter ca 8 liter sa kroppen ifrån. Tur att gamla Jettan var bara 30 meter bort, men det var oerhört jobbiga metrar. Kom hem ändå och fick lunch och vila. Sedan var det dags för rens och paketering. Min kära hustru såg tydligen hur eländigt det såg ut så frågan kom, skall jag skjutsa in dig?
Tog istället ett par timmars vila och sömn så nu är det som innan. Men det var jätteskönt att komma ut i skogen och ändå kunna plocka lite bär. Men det bästa är att mitt nya knä gjort att jag är självgående t.o.m. i terräng. Så om motorn har varit lite morskare så… Men stort tack till Landstinget som bekostat det nya eller hellre den läkare som propsat på att byta ut delar.
Om vår Herre vill så kommer jag nog att åka ut fler gånger men då kommer jag att ta det ännu lugnare och vila oftare. Hann även se att nedmontering av teleledningar pågår, trådar klippta och stolpar uppdragna. Nästa steg kanske blir att gräva bort grusvägarna och återställa naturen till det som var. Det vill säga upptrampade stigar mellan byarna om det nu händelsevis kommer att finnas några byar kvar.( Känns som om jag hamnat i en negativ trend.)
P8160002

Bland lingontuvor röda,
jag tar mig fram med möda
mitt nya knä fungerar bra
men “flåset” det är inte bra.
P8160003
P8160001-001
P8160002-001

P8160005

P8160004