Äkta hemkokt.

Lingonsylt

Ingredienser:  x-antal kilo välrensade lingon x 0,7 kg strösocker. Inga andra onödiga tillsatser, och du får den allra godaste lingonsylten.

Ett svar på ”Äkta hemkokt.”

  1. Hej Nisse!
    Detta är Annies kompis Sara från Strömstad som skriver. Vet inte om du kommer ihåg mig? Jag och Annie var hos er för några år sedan och blev bjudna på palt, mycket trevligt!
    Nu är det så att jag och min pojkvän Erik från Lysekil (ja, det har tagit slut med Lycksele-sonen Jonas Anundsson) ska flytta till Lycksele i höst! Jag fick smak för staden och har längtat upp sen en tid tillbaka – bor sedan två år i Skövde.
    Så sept – dec kommer jag jobba på Stenbergska som vikarierande läkare.
    Anledningen till att jag skriver är att vi söker boende…man får ju dra i de trådar man har och höra med sina kontakter 🙂 Vet du möjligtvis någon som hyr ut? Vi är intresserande av ett litet hus eller del av ett hus med trädgård där man kan ha en hund. Erik är jaktintresserad och kommer ta med sin 1 år gamla Wachtel Xena upp. Jag skulle vara jättetacksam för tips! Vänliga hälsningar från Sara

Kommentarer är stängda.