75 dagar…

har förflutit sedan det nya mekaniska knäet bankades fast. Fortfarande svullet, fortfarande lite varmt och ibland lite elakt i musklerna. Men trots allt känns det bra för det som fungerar bäst är det nya knäet. Flåset är under all kritik men jag jobbar på det med dagliga promenader av varierande längd mellan 0,7 till 1,o km. Fast i dag blev det två turer för nu börjar det torka upp i skogen så man slipper trampa asfaltväg. Efter andra turen nere på heden så tog vi en biltur bort mot grillplatsen vid Vimyren. Torr och fin väg tills sista 2 km för den vägstumpen har varit oplogad i vinter så det blir nog att vänta en månad till. Vidare en sväng efter vägen mot det som var barndomshemmet en gång. Det enda uppseendeväckande var ett väldig hög med grantimmer och massaved. Man kunde skönja nedanför Pelle Nordfjells backen att en skördare hade rumsterat omkring ordentligt. Men det hade säkert gått snabbt, det var annars förr när det var yxa och timmersvans samt hästtransport som gällde.

P5030001

P5030002

Kom hem lagom för att se debaclet mot Schweiz men det kom väl inte som någon större överraskning. Men livet går vidare ändå och det kommer ju nya matcher. I morgon firas Röda Korset dag i Lycksele och jag har lovat min kära hustru att åka in och fota den modevisning som ordnats av inlämnade kläder. Det brukar vara en riktigt trivsam tillställning.