Valborgsmässoafton.

P4300001

Lagom till valborgsmäss får vi en liten påminnelse om den vinter som inte är så många månader bort. Man kan ju också se det som en dämpande effekt på de brandrisker som följer med alla brasor som skall tändas i kväll.
Skämt åsido så nog vore det väl trevligare med lite sol. Å andra sidan så har jag varit med om värre, minns en majbrasa här i Knaften när det var närmare en meter snö så det var stora problem att ta sig sig upp till brasan.
Min kära hustru har redan åkt till stan för ett par timmars tillsyn av barnbarn, sedan skulle det visst bli lite shopping inför en kommande semestertripp utombys. Så om jag vill ha någon middag i kväll så får jag nog ta min gamla Jetta och halka iväg till stan.

P4300003

Sommardäcken är ju redan på så det är bara att ta det lugnt och försiktigt. För övrigt så gick gårdagens promenad en gnutta bättre än föregående dagar så det verkar trots allt att gå åt rätt håll, men det kommer att ta lååååång tid.
Vill passa på att önska alla en trevlig valborgsmässoafton trots det miserabla vädret. Och naturligtvis , ta det försiktigt ute på vägarna i Norrland i alla fall.

Ett svar på ”Valborgsmässoafton.”

Kommentarer är stängda.