Hä ä ba å gå.

Hemma igen efter den tvingande promenaden, möjligen känns det en gnutta bättre än föregående dag. Sitter och tittar på bilder medan jag tar igen mig en stund innan knästräckningen.
P4250030
SAVE0026

När man tittar på delvis gamla bilder då inser man ju att tiden bara har runnit iväg. Mellan det första kortet som är mina föräldrar, och det tredje som är sonen har det förflutit 78 år. Det var en förfärlig massa år. Har ju alltid en förklaring och den lyder som sådan. På torpet där jag och min far bodde var marken så vrång och svårodlad att det påverkade generna. Därför har allting tagit så lång tid. Tro det den som vill.
Hur som helst, nu blir det en matbit och sedan övning.

Ett svar på ”Hä ä ba å gå.”

  1. Hej! All eloge till dig som tar tag i saken och tränar och gör fina övningar, snart är jag klar sjuksköterska- det blir en prövning för mig! Kram!

Kommentarer är stängda.