Hej igen.

14 dagar sedan vi senast syntes på bloggen. Det tyder ju på en´verkligt djup formsvacka. Drabbades av en verklig dunderförkylning och  när konditionen är nästan noll så tappar man all ork och inspiration. Men nu efter antibiotika i 2 veckor plus ytterligare 10 dagar så känner jag att ett visst mod börjar tränga sig på. Har dom senaste 4 dagarna börjat med promenader varierande längder på någonstans mellan 700 till 800meter.  kan tyckas vara en spott i havet för en fullt fungerande person men eftersom jag i stort sett börjar från noll får ja väl ändå vara nöjd. Det som fungerar bäst är det nya knäet* och det känns ju bra. Har haft några turer till Vårdcentralen och Lassa och jag måste berömma sjukvården och det engagemang jag mötts av hos  personalen  vid de tillfällena. Känns  som att ha en gräddfil, nästan i alla fall. Nu är det dags att ta fram programmet för knäträningen, tråkigt men ett måste. Ha en bra dag och kväll så hoppas jag att vi kan ses/höras igen.
* Det finns inte som många tror en nippel för smörjning, kanske den glömdes bort i hastigheten eller så är det smörjfritt?

Ett svar på ”Hej igen.”

  1. Välkommen åter! Började bli lite orolig att det hänt nåt. Och det hade det ju. Men en vårförkylning är inte att leka med heller. Med vårsolens hjälp klarar du snart dubbla sträckan.

Kommentarer är stängda.