Vårdcentralen nästa.

Efter en totalt sömnlös natt med ett evinnerligt hostande så fick jag en besökstid på våran vårdcentral. Ytterligare en för mej helt ny/okänd läkare. En relativt ung mycket trevlig sådan som av namn och utseende att döma troligen hade någon invandrarbakgrund. Talade en perfekt svenska, mycket bättre än ortsbefolkningen och folket utifrån bushen.
Han hade förmågan att verkligen lyssna på mitt klagande samt tog sig verkligen god tid innan han ställde diagnosen.
Så det blev antibiotika 3 tabletter X10 dagar.
Vid provtagningen såg jag en sjuksköterska, vars ansikte var väldigt snyggt solbränt. Kom då att tänka på när jag rattade bussar i Stockholm i början an 1960-talet. Den tiden bombarderade Radio Syd landet med reklam, bl.a. om solbränna på burk.
Man kunde se många tjejer, som klev på bussen, med en onaturlig brun färg i ansiktet, men med en kritvit hals. Kan inte påstå att det var speciellt snyggt.
’Detta inlägg skrevs i går den 2 april men försvann i cyberrymden. Hittade igen det i dag som tur är.

Ett svar på ”Vårdcentralen nästa.”

Kommentarer är stängda.