Väl använt.

När jag rullades ut från OP-salen efter att ha fått den nya knäleden monterad så fick jag i min hand en liten plastburk. Där fanns två små vita kulor som vad jag kan förstå var resterna av kullagret i mitt utbytta knä. Har ju den filosofin att man skall använda saker tills dom år fullständigt uppnötta, och nog hade jag lyckats i detta fall.
P3210003

Här på burklocket kan man se resterna och är det så att det var allt som fanns kvar är det ju en förklaring till varför det har varit smärtsamt att förflytta sig de sista 6-7 åren.
Hur som helst så har läkningen efter 32 dagar fortskridit bra så nu har jag kommit över att jag i början ångrade ingreppet.
Knäet fungerar bra men ibland känns det som om det slår gnistor runt titanet.
Så här med distans så det jag minns bäst är den fantastiska omvårdnad jag fick på kirurgen Lycksele lasarett. Även medicinmottagningen, där jag numera är stamkund/vipkund är det en fantastisk personal.

Ett svar på ”Väl använt.”

  1. Ja du Nisse! man ska inte och kan inte förstå allt, men dom ser lite kantiga ut jag vet inte hur s.a.s nya ser ut.

Kommentarer är stängda.