Liten detalj— stor verkan.

P3190010

Denna lilla oansenliga mojäng har vållat mig stora problem. har ju en WV Jetta som strax närmar sig 50000 mil. (femtiotusen mil)
Har ju tänkt nöta ut den så väl,  att jag som tidigare hänt, portas på bilprovningen. Sista halvåret har bilen haft sådana hyss för sig att den har varit svår att köra. Konsulterna har kliat sig i huvudet och fått djupa veck i pannan. Fel på insprutning, lambdasond med flera förslag. Men en dag när jag ringde bildemonteringen i stan var det en smart kille som tyckte att prova byta givaren som sitter på vattenslangen, den blå har att göra med insprutningen. Ett enkel ingrepp som tog en minut och det verkar som om det hjälpte.
Men än är det inte färdigprovat för jag har ju en vecka kvar på mitt eget körförbud. Får väl be min chaufför som sköter färdtjänsten att testa.