25 dagar-ineffektiva sådana.

Läkningen och träningen fortsätter med vissa framsteg. Men dagarna känns långa ibland. Tack vare mistralvinden* känns det hurveligt att vara ute. har vid ett par tillfällen varit  och promenerat med hjälp av min motordrivna rollator, men det är i kallaste laget. Sedan blir det lite fram och tillbaka gång på balkongen. 20 gånger fram och åter motsvarar 600 meter landsväg. Bra med en lång balkong ibland. Denna marsmånad påminner om ett år när jag var kvar i slaveriet i skogen. Lägger in en länk om någon inte läst det inlägget.  www.knaften.se/2008/02/03/iskalla-minnen/  så slipper jag upprepa en gammal historia.

*Mistral(vind) ..är en hård nordlig vind som vanligtvis är torr i Frankrike och Sardinien i Italien, som blåser längs Rhônedalen.
Men för mej känns det som om den kommer från Arktis och passerar här vi bor.

2 svar på ”25 dagar-ineffektiva sådana.”

  1. Överansträng inte den motordrivna rollatorn. Det finns kanske andra som vill köra den.

  2. Håll ut det blir bättre, värmen kommer att ersätta kylan, gröna blad i stället för kala kvistar, gräsmatta istället för snötäcke. Ha en bra helg

Kommentarer är stängda.