Dag 12.

En natt med någorlunda sömn, faktiskt den bästa sedan op. Men några gånger vaknat på grund av smärta. Känner lite yrsel tidvis men med det HB jag har så är det ganska naturligt. Kanske man skulle fråga vissa f. d. skidåkare hur man snabbt kan få upp värdet.
Sedan kan man ju få svindel av att höra hur staden med guldglans sköter finanserna. Det är nog kanske dags att kalla in programledarna från programmet lyxfällan som brukar sändas i TV. De 18 tjänster som ska bort först verkar ska tas från äldreomsorgen och det är ju förståeligt för pensionärer är ju “bara ett svart hål som slukar pengar”( enligt ett kom.råd i Uppsala).
Kanske synd att hoppbacken revs, den kunde ha varit användbar om man ville gå tillbaka till gamla tiders ättestupa. (Kanske detta med ättestupan ändå bara är en seglivad myt?)
Hur som helst och skämt åsido måste man förundras över hur det plötsligt upptäcks att det fattas en massa pengar. Kanske man glömt att anställa en ekonom eller någon som kan handskas med pengar.En annan sak t.ex., hur har en så liten kommun råd med två kommunalråd? Skulle man kanske behöva se över om det går att minska på antalet anställda i det fina kommunhuset?
Som gräsrot och pensionär förstår man inte riktigt hur förtroendevalda ibland tänker, men man lär nog få vara med och betala.
Hoppas nu att någon inte känner sig kritiserad eller utpekad för det är ju bara så här det är.

I alla fall kan jag snart lyfta högerfoten ett halvt trappsteg av normalhöjd.