Efter 11 dagar.

Träning morgon och kväll, men oj vad det tar emot. Känns som om ett 35 cm långt  rör av plåt är draget över knäet.  Men svullnaden har gett med sig en liten aning och sömnen senaste natten har varit sådär. Vaknar några gånger på grund av smärtan, går upp och tar några rundor i köket och försöker sedan att hitta en bra ställning för höger ben.
I dag var det kontroll, för både HB och PK har tappat värdena så kommande tisdag blir det ny kontroll. Som tidigare nämnts är det ju kontroll av sömnaden kommande måndag. Hoppas bara att är allt läkt som det skall och att det blir en smidigare omläggning.
För det mesta har jag väl lyckats förtränga det som hände 1945 och som tydligen orsakade dessa följdverkningar, men det är ju ofrånkomligt att undran ibland kommer om hur livet annars skulle sett ut.
Ja,ja nu är det dags att gå ut på altanen och ta en lagom kort promenad för ute är det blankis och det är ju inte så bra.